miércoles, 5 de febrero de 2014

PENJAR D'UN FIL

TINGLADO 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona
del 24 de gener al 23 de març de 2014


Dolors Puigdemont presenta al Tinglado 2 una instal·lació d’instal·lacions. Set realitzacions dels darrers cinc anys que tenen un fil de continuïtat i indaguen en diferents espais d’un territori compartit. Al territori podríem dirli: l’energia, l’aura simbòlica del cos, l’habitat o la natura. En els seus treballs es refereix als arbres, a l’aigua, a l’aire, al moviment, a l’alè de vida, a la força gairebé invisible del cos humà que s’articula des de la geometria i s’arrecera a les cases de l’ànima. En el seu treball tria de diferents tècniques: pintura, escultura, assemblatges, instal·lacions, fotografia, vídeo, música, per explorar i donar corpus visual i material als seus pensaments i les seves intuïcions. És fàcil connectar amb aquestes obres que ens parlen de cultura i tradició ancestral, dels boscos, dels rius, dels arbres i de sabers primordials i màgics; en fi, d’humanisme.
Per si ho voleu veure més clar, us diré que un dels seus pensaments de capçalera és aquesta sentència de Gandhi: Gairebé tot el que realitzi serà insignificant, però és molt important que ho faci.
 
Assumpta Rosés


Cossos, 2009

Bosc daurat, 2012
Arbres i pintura daurada. 3,50 metres de diàmetre

Arbres al vent, 2013
Trons, fils, fluorecents i malla galvanitzada. 3,00 x 2,00 x 3,00 metres


La Casa del Riu
Estança de teles de llí treballades i pintades, 3,30 x 3,30 x 3,30 metres.
Vídeo de l’aigua amb fills, fulles i branques

Vestits de vent i ombres, 2014
Malla galvanitzada, motors i llum

1 comentario:

  1. Felicitats per aquest Blog, Dolors ! T'aniré seguint ! I el posaré com a bloc-amic al meu ! Una abraçada i enhorabona ! Muriel

    ResponderEliminar